Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dit rengøringsfirma i Herlev og København

Tlf.: 20 24 99 71

Adams Rengøring V/Adam Iseni er et rengøringsfirma beliggende i Herlev, som lægger vægt på den høje kvalitet i alt arbejde, og derfor er vi det ideelle valg, når der skal vælges rengøringsfirma, uanset om det drejer sig om Herlev eller resten af København.

Vi udfører primært rengøring for erhverv, hvor vi løser alle typer opgaver inden for erhvervsrengøring – eksempelvis kontorrengøring, rengøring efter håndværker samt trappevask for diverse boligforeninger, boligselskaber m.v.

Erfarent rengøringsfirma

De veluddannede og erfarne rengøringsfolk i vores rengøringsfirma har stor erfaring i rengøringsbranchen, og derfor er jeres kontor, jeres lager, jeres børnehave eller jeres fabrik i de bedste hænder.

Vi laver skræddersyede aftaler om rengøring til hver enkelt virksomhed, så I får den ydelse og service, der passer til jeres firma.​

Et troværdigt rengøringsfirma

Det er vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med hver enkelt kunde, og det kræver, at der er tillid imellem os.

For at opretholde og udvikle denne tillid, lægger vi stor vægt på at være et troværdigt rengøringsfirma, som overholder alle aftaler med vores kunder og altid leverer høj kvalitet på alle vores opgaver.​

Firma

Adams Rengøring

Ingefærhaven 21, 1. tv, 2730 Herlev

Kontakt os

Telefon: 20 24 99 71

Mail: info@adams-rengoering.dk

Områder

Christianshavn, Amager, København V+Ø og Frederiksberg

Ønsker du tilbud?

Kontakt os på telefon: 20 24 99 71 eller skriv til os